Pentru programari, consultatii, va asteptam la Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva, din strada Washington nr 8-10, sector 1, Bucuresti, la numarul de telefon: 0744471173

duminică, 28 noiembrie 2010

Incursiune in lumea varicelor

Cum am facut rost de ceva material pentru blog, haideti sa facem o mica incursiune in "lumea varicelor", de care se sperie multa lume. Nu este cazul, acum exista multe metode chirurgicale, care elimina varicele, atat de inestetice, mai ales pentru femei.
Ce sunt de fapt varicele? Dilatatia patologica a venelor superficiale, prin pierderea elasticitatii peretilor acestora, in special la membrele inferioare.
Cauzele aparitiei varicelor sunt multiple, cel mai important fiind cel ereditar, apoi, modul nostru de viata, statul indelungat in picioare sau sezand, picior peste picior, sedentarismul, alimentatia, tutunul, baile fiebinti, pana si sauna poate deveni daunatoare daca avem predispozitie pentru varice. Femeile sunt mai afectate de schimbarile hormonale si de perioadele de sarcina, purtarea de incaltaminte cu tocuri inalte, expunerea prelungita la soare.
(Va urma)

2 comentarii:

  1. Sunt foarte fericita de interventia reusita ( sclerozarea vaselor de sange inestetice din spatele ambilor genunchi ) , la 2 zile de la interventie am un usor discomfort dat de o mancarime destul de lejera dar compenseaza cu lipsa echimozelor cu care am fost" amenintata " :)
    Recomand cu drag aceasta mica interventie dar cu rezultate MARI.

    RăspundețiȘtergere