Pentru programari, consultatii, va asteptam la Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva, din strada Washington nr 8-10, sector 1, Bucuresti, la numarul de telefon: 0744471173

joi, 27 ianuarie 2011

Ablatia prin radiofrecventa VNUS CLOSURE FAST

O metoda noua de tratare a varicelor, mult mai usoara, ultramoderna atrage din ce in ce mai multi pacienti, este o metoda usor-invaziva, se poate opera in Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva, interventia necesita putin timp, va internati ambulatoriu si dupa cateva ore puteti pleca acasa, pe picioarele dvs. Nu trebuie sa va lipseasca ciorapii compresivi. Aceasta metoda se poate realiza numai dupa un consult cu ecograful Doppler, in functie de gravitatea cazului. Pentru mai multe amanunte, va astept la cabinet.
Sanatate maxima.
O prezentare a metodei o gasiti la urmatoarele linkuri, de pe youtube.com:
partea 1
partea 2
partea 3

Un comentariu:

  1. Am 33 de ani si in urma cu 2 saptamani am beneficiat de aceasta metoda de tratare a unor varice destul de pronuntate pe ambele picioare. Interventia a fost realizata de dr. Toni Feodor la CMDT (Washington 8-10) si - dupa cum arata in acest moment lucrurile - a fost un succes. Pentru mine a fost destul de usor de suportat; nu am avut aproape nici un fel de durere post interventie si am numai 2 cicatrici destul de mici care probabil ca in timp vor disparea. Venele se mai vad foarte putin (pentru ca am convenit sa nu fie scoase) insa nu mai sunt umflate deloc.
    In plus, dl. dr. Feodor este o persoana foarte placuta, iar acest lucru pe mine m-a ajutat sa trec cu usurinta peste o interventie totusi chirurgicala.
    De mentionat este si faptul ca procedura de internare de zi de la CMDT este destul de simpla si rapida (interventia, cu tot ce presupune ea - inclusiv analize, consult pt anestezie etc - ocupa in jur de 5-6 ore). Se primeste concediu medical 7 zile calendaristice.

    RăspundețiȘtergere