Pentru programari, consultatii, va asteptam la Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva, din strada Washington nr 8-10, sector 1, Bucuresti, la numarul de telefon: 0744471173

vineri, 4 februarie 2011

VNUS Closure Fast - Ablatia prin radiofrecventa

4 comentarii:

  1. Ma numesc Viorica, am 61 de ani si am beneficiat si eu de operatia de varice cu radiofrecventa facuta de Dl. Doctor Toni Feodor la Policlinica Elias din Str Washington nr. 8-10. Pot sa va spun ca ma simt foarte bine, cu atat mai mult cu cat aveam si un ulcer varicos de gamba foarte urat si despre care n-am gandit ca se va vindeca vreodata.
    Trebuie sa precizez faptul ca sufar de insuficienta circulatorie periferica venoasa de mai multi ani, cu repetate fenomene de tromboflebita si ulcere varicoase cu multiple rani deschise. Am facut mai multe tratamente in toti acesti ani, cu internari la sectia de Dermatologie, dar ranile nu s-au inchis. Durerile erau mari, atat la mers, cat si noaptea, impiedicandu-ma sa ma odihnesc.
    Dar am avut norocul sa-l intalnesc pe Dl. Doctor Toni Feodor care m-a operat si care m-a asigurat ca ulcerul varicose se va inchide. Asa a si fost, gratie interesului si devotamentului de care au dat dovada Dl. Doctor si echipa cu care lucreaza si pentru care le multumesc foarte mult din tot sufletul pentru reusita operatiei si pentru faptul ca m-au scapat de dureri. Acum sunt complet vindecata!
    Am ramas placut surprinsa sa constat ca la domniile lor Juramantul lui Hypocrate mai este respectat!

    VIORICA
    SUCEAVA

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma numesc F.Stoica si din luna februarie a.c. tatal meu in varsta de 82 de ani a beneficiat de tratamentul si operatia de varice cu radiofrecventa efectuata de dl dr. TONI FEODOR de la Policlinica nr.10, din str. Washington nr.8-10.
    Tatal meu sufera de insuficienta circulatorie periferica venoasa de mai multi ani, dar in ultimii 10 ani a avut mai multe ulceratii venoase cu rani adanci si dureroase, care pentru moment au fost tratate atat la dermatologie, cat si la chirurgie, ele inchizandu-se si reaparand mereu cu o intindere mult mai mare si mult mai dureroase. Astfel, in luna februarie a.c. ranile provocate de ulceratiile venoase de la ambele picioare s-au extins foarte mult, ele fiind de dimensiune unei palme si s-au si infectat.
    In disperare, dar si cu credinta in Dumnezeu, m-am prezentat la cabinetul dl dr. TONI FEODOR, i-am expus situatia si faptul ca tata avea dureri foarte mari atat la mers, cat si noaptea nu se putea odihni, ca este greu deplasabil si ca datorita varstei nu stiu daca poate fi operat intrucat are si unele probleme cu inima. Dl.dr. a stabilit ca sa il consulte si in urma examinarii ne-a comunicat ca avem de parcurs mai multi pasi, si anume dezinfectarea ranilor prin pansarea succesiva la intervale de timp stabilite, purtarea unor ciorapi medicinali compresivi si apoi operatia de varice cu radiofrecventa, care va ajuta la inchiderea ranilor si stoparea durerilor.
    Asa s-a si intamplat, in data de 11.04.2011 a fost operat la piciorul drept, de a doua zi i-au disparut durerile de la piciorul drept pe care poate acum sa-l foloseasca foarte bine, iar rana a inceput sa se micsoreze.
    Pentru profesionalismul, pasiunea, devotamentul si nu in ultimul rand omenia de care a dat dovada dl. dr. TONI FEODOR si echipa cu care lucreaza, le multumesc foarte mult atat in numele meu, cat si al tatalui pentru reusita operatiei si faptul ca rana a inceput sa se micsoreze si l-au scapat de dureri.
    Asteptam cu nerabdare operatia de la cel de-al doilea picior.
    Inca o data mii de multumiri.

    STOICA
    BUCURESTI

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma numesc Oxana (34 ani). Am fost diagnosticata cu insuficienta venoasa severa la piciorul stang, in urma unei tromboflebite profunde suferite acum 14 ani. Vena safena s-a dilatat foarte tare, afectand si venele superficiale. In urma cu 4 luni, la nivelul inferior al gambei incepuse dermatita de staza, care imi provoca mancarimi ingrozitoare. Atuci am decis sa i-au masuri radicale.
    In luna martie am beneficiat de metoda de ablatie prin radiofrecventa efectuata de Dl Dr.TONI FEODOR in cadrul CMDTA. Rezultatele bune nu au intarziat sa apara : dermatita a disparut, iar venele superficiale sau retras si piciorul arata foarte bine.
    Le sunt profund recunoscatoare D-lui Dr.TONI FEODOR si echipei sale si le multumesc din suflet pentru profesionalism, devotament si incurajare.

    P.S. Ganditi pozitiv !
    Oxana
    Bucuresti
    22 mai 2011

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o intrebare pt. Cine a facut operatia la policlinica nr.10. Cat a costat operatia?

    RăspundețiȘtergere